0799 334 466 | 0743 510 274 contact@alitravel-bucovina.ro | luiza.dobrovolschi@yahoo.ro

Despre Noi

Ali Travel Bucovina a aparut din dorinta de a oferi tuturor turistilor experiente minunate, de neuitat in frumoasa noastra Bucovina. Toti cei care ajung sa descopere aceasta zona deosebita, raman profund marcati de traditiile stravechi, pastrate si astazi cu sfintenie de localnici.

De asemenea, peisajele naturale iti vor taia rasuflarea si te vor face sa realizezi cat de frumoase sunt momentele petrecute alaturi de toti cei dragi tie. Acum ai sansa de a descoperi Bucovina, asa cum este ea cu adevarat. Pura, mirifica si cu multe de oferit.

Manastirile deosebite te vor impresiona cu siguranta si iti vor oferi o oaza de liniste, pe tot parcursul sederii tale intr-un asemenea loc. Sa nu uitam totusi si de bucatele traditionale bucovinene, delicioase si unice, gata sa rasfete papilele gustative a fiecarui turist in parte.

Bucovina este locul perfect pentru destindere si regasire. Un loc in care poti sa mergi impreuna cu cei mici dar si cei mari. Vei descoperi o multime de activitati frumoase pe care le poti desfasura oricand doresti.

Ali Travel Bucovina este gata mereu de a oferi tuturor vizitatorilor oportunitati deosebite, in asa fel incat sa descopere fiecare in parte una dintre cele mai frumoase zone din tara noastra.

Cei care ajung sa descopere un astfel de loc, vor face tot ceea ce le sta in putere ca sa se intoarca aici de fiecare data cand mai au ocazia.

Bucura-te si tu de traditiile acestor locuri si de peisajele de nedescris!

 

Bucovina este o frumoasa regiune istorica aflata in nordul Romaniei. Cunoscuta pentru peisajele naturale de poveste si manastirile din zona, acest loc minunat este un real cufar plin de comori pentru toti turistii care ajung sa o descopere pas cu pas.

De asemenea, vizitatorii care iubesc traditiile vor putea descoperi:

  • Magia satelor pitoresti;
  • Multe alte locuri in care pluteste originalitatea straveche;
  • Manastirile incluse in Patrimoniul Unesco (Manastirea Moldovita, Manastirea Sucevita, Manasitrea Arbore, Manastirea Putna);
  • Alte obiective istorice care merita vizitate (Cetatea de Scaun a Sucevei, Hanul Domnesc, Biserica Mirauti, Manastirea Sfantul Ioan cel Nou, Manastirea Dragomirna, Manastirea Patrauti)
  • Fiecare vizitator se poate relaxa pe indelete alaturi de cei dragi, datorita peisajelor naturale care inspira liniste si pace;
  • Bucatele traditionale bucovinene, delicioase (ciorba radauteana, tocana cu hribi, papanasi cu smantana si dulceata, etc);
  • Pe langa toate acestea, pretul accesibil pentru fiecare buzunar in parte .