0799 334 466 | 0743 510 274 contact@alitravel-bucovina.ro | luiza.dobrovolschi@yahoo.ro

Atunci cand incepem sa ne facem planurile pentru o viitoare vacanta, ar trebui sa avem in vedere cateva aspecte care conteaza foarte mult.

De exemplu, un aspect foarte important este zona pe care o dorim. Daca esti un mare iubitor al naturii si iti doresti sa ai parte de cateva zile linistite dar si pline de voie buna, in acelasi timp, poti spune ca esti pe drumul cel bun.

Bucovina este una dintre cele mai frumoase si interesante zone din Romania, o zona ce merita descoperita de fiecare turist in parte.

Aici vei putea vizita faimoasele Manastiri care fac parte din Patrimoniul UNESCO. Foarte multi turisti vin an de an sa se roage in Manastiri si sa isi gaseasca linistea si pacea.

De asemenea, peisajele naturale extraordinare iti vor taia rasuflarea, fara dar si poate.

Este imposibil sa nu fii impresionat atunci cand ajungi pe acest taram, parca desprins din povestile stravechi.

In Bucovina traditiile raman sacre si nu se schimba cu trecerea timpului. Datorita localnicilor care le pastreaza cu sfintenie, vei putea vedea si tu o multime de traditii prezente si astazi.

Acest loc este unul deosebit pentru fiecare turist in parte care isi doreste sa descopere o parte din frumusetile naturii si nu numai.

Bucatele traditionale bucovinene sunt cele care iti vor incanta papilele gustative si te vor face sa iti doresti sa nu te opresti din mancat.

Fie ca vorbim despre ciorba radauteana, papanasii deliciosi cu smantana si dulceata de afine sau de mure, sau vestita tocana de hribi, toate acestea sunt ideale pentru zilele in care vrei sa incerci ceva deosebit.

Iti poti lua si copii cu tine! Daca te pregatesti sa mergi intr-o vacanta si pur si simplu nu stii daca sa ii iei si pe cei mici cu tine, ei bine, acum totul se poate.

Tot ceea ce ai de facut este sa gasesti o pensiune in care sa existe locuri de joaca pentru copii si mergi cu incredere, cei mici se vor distra de minune.

Descopera Bucovina pentru frumusetile ei si pentru linistea pe care o vei dobandi in sufletul tau atunci cand vei pasi in acest taram de poveste!

 

Lasa un comentariu